گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

درخواست ناتو برای افزایش فوری کمک‌های نظامی به اوکراین

دبیر کل ناتو از کشورهای عضو این پیمان نظامی خواست با توجه به آمادگی روسیه برای حملات جدید علیه اوکراین، کمک‌های نظامی به کی‌یف را فورا افزایش دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ینس استولتنبرگ» دبیر کل ناتو از کشورهای عضو این پیمان نظامی خواست تا حمایت نظامی خود از اوکراین را فوری افزایش دهند.

 

وی این سخنان را پس از نشست گروه تماس درباره اوکراین که در پایگاه هوایی «رامشتاین» در آلمان برگزار شده بود، مطرح کرد.

 

دبیر کل ناتو گفت: «روسیه آماده حملات جدید می‌شود به همین دلیل افزایش حمایت از اوکراین برای تضمین پیروزی‌اش و بازگرداندن سرزمین‌های اشغال شده ضروری است».

 

استولتنبرگ اضافه کرد: «روسیه هیچ نشانه‌ای در خصوص آمادگی برای صلح نشان نمی‌دهد بلکه بر عکس، در حال آماده شدن برای جنگی طولانی است».

 

وی تاکید کرد که اوکراین با بدست آورد دستاورهای میدانی، باید مواضع قوی هنگام نشستن بر میز مذاکره در آینده داشته باشد.

 

دبیر کل ناتو از سامانه‌های پدافند هوایی و خودروهای زرهی که آمریکا، آلمان، فرانسه، کانادا، دانمارک، هلند و سوئد به اوکراین داده‌اند قدردانی کرد.

 

استولتنبرگ گفت که انگلیس، فرانسه و لهستان نیز آماده ارائه تانک‌های تهاجمی و تانکهای سبک به اوکراین هستند.

 

این در حالی است که وزیر دفاع آلمان که به تازگی به این سمت منصوب شده است در اولین اظهارات خود بر دفاع از اوکراین تاکید کرد و گفت: از حمایت از اوکراین کوتاه نخواهیم آمد.

 

«بوریس پیستوریوس» که به صورت غیرمنتظره بعد از استعفای «کریستین لامبرشت» جایگزین او شده است افزود: اولویت در ارسال سلاح به اوکراین سامانه دفاع هوایی است.

 

وی درباره ارسال تانکهای لئوپارد به اوکراین نیز گفت: در حال حاضر نمی‌توانیم زمان تصمیم گیری درباره ارسال این تانکها را تعیین کنیم. اما این اشتباه است که می‌گویند برلین از ارسال تانکهای لئوپارد به اوکراین جلوگیری می‌کند./ فارس

ارسال نظر